LINE-UP

Uren onder voorbehoud

ik en den theo

15:30 - 16:15

Bij Ik en den Theo kunnen kinderen, ouders en grootouders rondlopen als robots, stoelendansen en nog veel meer. Piet Maris en Theophane Raballand doen hun ding op accordeon en drum. Jullie opdracht? Meezingen, dansen en springen.

campus 12

16:30 - 17:00

De stoere boksers in combinatie met de elegantie van het koor maken van Campus 12 een unieke bende. Met hun eigentijdse, Engelstalige versies van Studio 100 klassiekers zetten ze de boel in vuur en vlam.

laura tesoro

17:30 - 18:45

Met danshits zoals What’s the pressure en Higher zal het onmogelijk worden om die dansbenen stil te houden. Funk en pop in een bijzonder frisse gedaante!

Jelle Cleymans & zijn El Bandido’s

19:15 - 20:45

Jelle Cleymans en het betere Nederlandstalige levenslied zijn een match. Daarom roept hij zijn muzikale rovers, oftewel zeskoppige band samen voor een tournee door Vlaanderen. Hij neemt ook twee bekende mystery guests mee…Niemand is nog veilig voor Jelle Cleymans en zijn El Bandido’s.

les truttes

21:15 - 22:45

Als lieveling van het Hee Tervuren-publiek brengt Les Truttes letterlijk ‘The Party’ to ‘The People’. Een creatieve mix van muziek en spektakel met de nodige humor. Meteen een feestje als afsluiter van ons weekend.

  • Facebook