Het Rode Kruis zet zich het hele weekend in voor alle festivalgangers. Je vindt hen terug op het Warandeplein tussen het gemeentehuis De Zevenster en cc De Warandepoort. Met de signalisatie op het terrein vind je ook de weg naar de eerste hulp.

EHBO

Op zondag deelt CM gratis oordopjes uit aan de festivalgangers met mobiele teams. Op de andere dagen kan je oordopjes verkrijgen aan de kassa. Je kan er ook terecht voor oorkappen voor kinderen tot 10 jaar. Het gebruik is gratis, maar je betaalt wel een waarborg van € 20.

Gratis oordopjes

Het hele weekend is er een huisfotografe van Hee Tervuren aanwezig. Je kan dus gefilmd of gefotografeerd worden. Dat materiaal kunnen we nadien ter promotie van het festival gebruiken. Door het betreden van het festivalterrein stem je er uitdrukkelijk mee in dat je hiermee akkoord gaat.

Fotografie

Naast het marktplein aan de parkpoort zijn er toiletten voorzien. Je betaalt er maar € 0,5 voor een bezoek. Alvast bedankt om niet aan wildplassen te doen. Zo stel je de bewoners en handelaars van Tervuren ook tevreden.

Toiletten

Op het marktplein zijn er 2 kassa’s: aan de linker- en de rechterkant van het podium. Je kan er met cash of kaart betalen. Op het marktplein is een bankautomaat aanwezig, maar er zijn er ook enkele in de Brusselsesteenweg, een zijstraat van het marktplein.

Cash - Bancontact

  • Facebook