LINE-UP

Uren onder voorbehoud

Mooneye

19:45 - 20:30

Tijdloze songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. In januari werd Mooneye met ‘Thinking About Leaving’ winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Vandaag scoren ze opnieuw met “This thing”. Ze zijn van plan om ook ons podium plat te spelen.

douglas firs

21:00 - 22:00

Douglas Firs is de Gentse groep rond singer-songwriter Gertjan Van Hellemont, zijn pianospelende broer Sem en bassist Simon Casier. Samen brengen ze een mix van melancholie en rauwe rock, afgewisseld met de nodige synths, beats en noise.

Radio guga

22:30 - 23:50

Radio Guga! Verwacht je aan een straffe live band mét zangimitatie. Heb je geen geld of teletijdmachine om naar een concert van Gorki, Mumford & Sons, Novastar, Clouseau, Bob Marley, Elvis Presley, Stromae of Editors te gaan? Radio Guga tovert ze moeiteloos op het podium.

Omdat het kan soundsystem FT average rob

00:15 - 01:30

MC Average Rob en Omdat Het Kan Soundsystem slaan de handen in elkaar voor de beste feestavond ooit. Samen hosten ze op Stubru “Boitlyfe met “goei schijfkes” en eindeloos gezever. Ook The Hive op Rock Werchter zetten ze al in lichterlaaie. Iedereen wordt helemaal chaud van dit duo!

Jayman (dj)

01:30 - 03:00

Wie graag tot in de vroege uurtjes blijft grooven, kan op dj Jayman rekenen voor straffe beats en tunes in de perfecte mix.

  • Facebook